PUOLITTAIN, SILMILLÄ HÄMÄRILLÄ...

Tämä "lokikirja" on tavallaan JÄTEASTIA. Vanhat puheet eivät hyllyillä lojuvina lappuina ainakaan avaudu enää kenellekään muulle. Polttaakaan en niitä raski. Poimin siis palasia tänne jätetynnyriin.

Samalla tavalla tämä on tavallaan KOMPOSTI. Tallennan tänne joitakin keräämiäni kasveja kuvina ja pieninä juttuina happanemaan.

Kasveja olen keräillyt vähän jokapuolella. Puheita olen pitänyt lähinnä virkapaikassani Kiuruveden seurakunnassa. Myöskin puheen pitopaikan ja ajankohdan merkitsen esille, sopivaisuuden puitteissa.

Tervetuloa siis KAATOPAIKALLE, jätteiden keskelle, makujen maailmaan. "Loki" kertoo, mistä on menty...

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

SESONKITAVARAA

Ostin kirjakaupasta joulun alla kynttilänjalan, sellaisen, jossa on kaksi enkeliä. Kotiin tultuani tarkistin vielä kassakuitin. Enkeleitten kohdalla oli kuitissa selitteenä vain sana: "Sesonkitavarat"!

Onkohan joulukin meille sesonkitavaraa? Monesti sanotaan, että maailman helpoin homma on ruveta papiksi - kunpahan käy kerran viikossa pyhäaamuna pöntössä puhumassa! Sesonkijoulussa Jumala ja Jeeesus-lapsi päästetään vielä helpommalla - kunpahan käy kerran vuodessa Beetlehemissä syntymässä!
Saarnassa Kiuruveden kirkossa 26.12.1996.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogiarkisto