PUOLITTAIN, SILMILLÄ HÄMÄRILLÄ...

Tämä "lokikirja" on tavallaan JÄTEASTIA. Vanhat puheet eivät hyllyillä lojuvina lappuina ainakaan avaudu enää kenellekään muulle. Polttaakaan en niitä raski. Poimin siis palasia tänne jätetynnyriin.

Samalla tavalla tämä on tavallaan KOMPOSTI. Tallennan tänne joitakin keräämiäni kasveja kuvina ja pieninä juttuina happanemaan.

Kasveja olen keräillyt vähän jokapuolella. Puheita olen pitänyt lähinnä virkapaikassani Kiuruveden seurakunnassa. Myöskin puheen pitopaikan ja ajankohdan merkitsen esille, sopivaisuuden puitteissa.

Tervetuloa siis KAATOPAIKALLE, jätteiden keskelle, makujen maailmaan. "Loki" kertoo, mistä on menty...

tiistai 10. maaliskuuta 2009

VAIETTUJA UUTISIA

Tämä aika on täynnä huonoja uutisia. Tämä aika myös helposti leimataan pelkkien aineellisten arvojen perässä juoksemisen ajaksi. Radio-ohjelmien kuuntelijatilastot kertovat kuitenkin toisenkinlaisen totuuden.

Sunnuntaiaamun jumalanpalvelus on tämän päivän Suomessa eniten kuunneltu radio-ohjelma. Uutisvälineitten jatkuvan tyhjien kirkkojen levittelyn keskellä ei aina muista, että jokaisena pyhäaamuna tässä maassa on radioiden ääressä ja kirkkojen penkeissä yhteensä lähes miljoona kirkkovierasta! Viikko viikon perästä ympäri vuoden!

Eipä ole näkynyt pahemmin lehdissä juttuja tästä. Uutisoidaan sitä mitättömämpiäkin asioita!
Yöhartaudessa Kiuruveden kirkossa uutena vuotena 1992-1993.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogiarkisto